Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King

Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King

Hoofddorp, 18 februari – De politie moest maandagavond naar de Burger King op de Marktlaan voor een vechtpartij. Twee personen zijn door de politie aangehouden, één persoon werkte niet mee en moest door twee agenten in bedwang gehouden worden. Het andere persoon zit geboeid in de Burger King.

Buiten bemoeiden twee omstanders zich met de aanhouding en werden gesommeerd om weg te gaan. Dit deden beide meiden niet en bedreigden de agenten, toen de meiden met lichte dwang weggestuurd werden, vielen zij de agenten aan, hierop zijn zij ook aangehouden en geboeid afgevoerd.

Wat in eerste instantie de reden voor de vechtpartij in de Burger King was, is onbekend. De politie heeft de video-opnames van de Burger King terug gekeken.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger KingHoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Vechtpartij bij de Burger King”

  1. .

    die 2 meiden waren wel focking lekker

Reacties zijn gesloten.